maandag 11 februari 2019

Koningsdag 2019


Op zaterdag 27 april 2019 wordt er zoals altijd in Wijthmen weer de verjaardag van onze Koning gevierd. Voorafgaand aan deze gezellige dag organiseren wij de jaarlijkse optocht door Wijthmen. We vragen iedereen om 10.00 aanwezig te zijn bij de grote speeltuin aan de Veldhoekweg. Vergeet je je fiets niet mooi te versieren? Wie weet win jij dit jaar een van onze prijzen!



Dit jaar staat in het teken van de ‘Oudhollandse spelletjes’. We hebben voor alle kinderen van alle leeftijden weer een leuk programma bedacht en wij willen dat jij daarbij bent! Geef je samen met je vriendje en vriendinnetje op via evenementenwijthmen@hotmail.com of het aanmeldstrookje onder aan deze pagina. Vergeet niet je naam en groep te vermelden!



Om deze dag goed en gestroomlijnd te laten verlopen zijn wij nog opzoek naar vrijwilligers. We willen ouders vragen zich tijdens deze dag in te zetten. Het gaat om het begeleiden van groepjes. Via het voorafgaand genoemd emailadres of het opgeef strookje hieronder, kun je je opgeven! Vele handen maken licht werk!



Voor de organisatie van dit evenement zijn we nog opzoek naar één of twee vrijwilligers! Ook dit kun je vermelden op het strookje of via het emailadres.



We kijken uit naar deze gezellig dag. Natuurlijk zijn ook alle papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, ooms en tantes van harte welkom om te komen kijken en af te sluiten met een drankje!



Tot zaterdag 27 april!



*het opgavestrookje kan ingeleverd worden bij Marlous Hülsmann aan Woestijnenweg 16




Naam kind:
Leeftijd:
Groep:
Vrijwilliger ouder:                              Ja/Nee

Geen opmerkingen:

Een reactie posten