zaterdag 7 januari 2017

Op jonge leeftijd dementie en hoe ervaren de kinderen van een persoon met dementie het proces?



Alzheimer Café: op jonge leeftijd dementie en hoe ervaren de
kinderen van een persoon met dementie het proces?



Op dinsdag 17 januari 2017 worden er tijdens het Alzheimer Café Zwolle twee thema’s behandeld. We gaan het hebben over hoe het is om op jonge leeftijd (onder de 65 jaar) de diagnose dementie te krijgen en hoe de mantelzorger dit ervaart. Daarnaast gaan we het hebben over hoe de kinderen van de persoon met dementie het proces ervaren en wat je als (klein)kind kunt betekenen.



Tijdens de avond gaan we in gesprek met het echtpaar Arie en Gerda van Palland. Arie is 60 jaar en heeft al geruime tijd de diagnose dementie. Samen met zijn vrouw Gerda zullen zij antwoord geven op hoe zij het dementieproces ervaren op jonge leeftijd.



Daarnaast gaan we in gesprek met Jolanda en Beatrix. De vader van deze twee dochters heeft dementie. Hoe ervaren zij het als kind? En hoe kunnen zij als kind bijdragen of ondersteunen? Dinsdag 17 januari gaan we hierover in gesprek.



Het belooft weer een bijzondere avond te worden.



Het Alzheimer Café is in restaurant Urbana, Wipstrikkeralee 213, 8025 AH Zwolle, en begint om 19.30 uur tot 21:00 uur. Vanaf 19.00 gaat de zaal open. Wij heten u graag van harte welkom.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten