zaterdag 31 januari 2015

Zeer geslaagd kerstdiner als afsluiting eerste jaar ZIN Wijthmen

Liefst 30 kilo aardappelen, 4 kilo boerenkool, 4 kilo zuurkool, 4 kilo wortels en uien, 1 kilo prei, 27 rookworsten, 65 zelfgedraaide gehaktballen en heel veel spekjes. Ziedaar, de ingrediënten voor het kerstdiner voor ouderen in Wijthmen.
 
Liefst 72 ouderen (!) aten met smaak in het Kulturhus van de stamppotten, die waren gemaakte door Jorien, Heilke en Margriet Borst, Joyce de Vries en Silvia van Krevel. Met een kerstmannetje van Oreo-koekjes, room en aardbei als toetje.
 
De aardappelen werden beschikbaar gesteld door Wim en Hermien Selles, de rookworst door de Jumbo in Dalfsen. Potten, pannen, servies en bestek werden door Barbara van Krevel beschikbaar gesteld. De gemeente deed een flinke duit in het zakje met 'premie op actie' en Driezorg regelde een heus Dickenskoor, geheel passend bij de sfeervolle tijd van het jaar. Marieke Poppe zong, waarbij zichzelf op gitaar begeleidde.
 
Tevens werden de aanwezigen door Bart Reuvekamp geïnformeerd over de stand van zaken van het vrijwillige dienstenteam. Kortom, voor herhaling vatbaar en een waardige en gezellige afsluiting van het eerste jaar van ZINWijthmen!
 
 
Foto's Bep Spijker




















 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten